Laden...
Skip to Content

Hart-gebaseerde dienstbaarheid aan de Schepping

SERVICESHilarion Services, een handelsnaam van Union, is de bedrijfsentiteit, die Maxim Lazet gebruikt bij het uitvoeren van betaalde diensten. Voor actuele activiteiten, evenementen, producten en blogs, bezoek maximlazet.nl/

Via verschillende projecten en activiteiten, in het heden en de toekomst, de universele wetten van de geest respecterend, is Hilarion Services is erop gericht om de volgende principes op onze geliefde planeet Aarde te realiseren:

ÉÉNHEID

We gaan eindelijk een tijdperk binnen waarin de belichaming van het diamantbewustzijn en de ziel toestaan dat de Wet van Eén terugkeert naar de Aarde.

WAARHEID

Nadat we eeuwenlang in een illusionaire matrix zijn blijven steken, verschijnt de Goddelijke Waarheid nu weer op Aarde, die ons opnieuw introduceert in de multidimensionale aard van de realiteit en de eeuwige essentie van ons wezen.

LIEFDE

Onvoorwaardelijke liefde, welke perfect evenwicht brengt tussen gedachte en emotie, elektriciteit en magnetisme, visie en manifestatie, verbinding en ruimte, keert terug naar de aarde op de stoel van de bestuurder als de primaire kracht van de schepping.

VRIJHEID

Vrije wil en vrije expressie zijn essentieel voor echte vrijheid. Macht, oordeel en discriminatie zullen een stap opzij moeten zetten om de prachtige diversiteit van de Schepping in staat te stellen in éénheid te leven. Leven en laten leven.

GELIJKHEID

In de ogen van de geest is alles per definitie gelijk in waarde. Het hart heeft, in tegenstelling tot het ego, geen andere keuze dan deze waarheid te accepteren.

EVOLUTIE

Groeien, genezen, ascenderen, bewustzijn verhogen, het opnieuw opbouwen van een humane, duurzame maatschappij. Het is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om nu verder te gaan als een samenwerkend collectief.

ACTIVITEITENDe dienstbaarheid aan bovengenoemde principes stromen inherent door verschillende activiteiten. Sommige reeds actief, sommige later gepland. Voor actuele diensten, evenementen, producten en blogs, bezoek maximlazet.nl/

Workshops & Lectures

Over "Nieuwe Aarde" maatschappelijke dynamieken, spirituele ontwikkeling en meditatietechnieken.

READING & HEALING

Individueel en in groepsverband. Bevrijding en bevordering van bewustzijn. Aarding en frequentieverhoging.

WEB TECHNOLOGIE & ONLINE PLATFORMS

Promotie en gebruik van internet en informatietechnologie ter ondersteuning van belangrijke elementen van een verbonden, bewuste samenleving. Verbinding, informatie, delen, communiceren, uitwisselen.

SCHRIJVEN

Publicatie van boeken en blogs over de aard van de multidimensionale realiteit.

ACTIEVE PROJECTEN


WORKSHOPS

Momenteel geeft Maxim meditatieve workshops gericht op healing, frequentieverhoging en ascensie, samen met zijn partner, Karin Thomas. Voor meer informatie, zie maximlazet.nl/events

BLOG

Maxim schrijft zijn blog artikelen, kijk hier: maximlazet.nl/blog

AANKOMEND

Er zijn voorbereidingen aan de gang voor vlogging en verschillende nieuwe diensten

NON-PROFITWaar Hilarion Services de bedrijfsentiteit van Maxim voor betaalde diensten is, is Stichting Inscension een aparte rechtspersoon die is opgezet voor projecten zonder winstoogmerk. Tot nu toe zijn er drie geplande projecten gerealiseerd. Meer zullen er volgen in de toekomst, wanneer tijd en omstandigheden erom vragen. De realisatie van alle projecten is geïnspireerd, gestimuleerd en ondersteund door verlichte krachten in de geestelijke wereld.
Healing.events (2021)

Gratis wekelijkse collectieve afstandshealings.

Callingheaven.org (2017, UITGESTELD)

Een project dat zich richt op het samenbrengen van de creatieve kracht van onze collectieve intenties. In samenwerking met de geestelijke wereld.

Spirituele-agenda.nl (2010)

Een Nederlands platform voor het gratis promoten van spirituele evenementen.

6

Afgeronde Projecten

3057

Geregistreerde gebruikers

5644

Ontvangen Liefde van mensen

TEAMHilarion Services is een handelsnaam van Union (VOF), en wordt gebruikt voor de activiteiten van Maxim binnen Union.

Maxim Lazet
Eigenaar & oprichter
Karin Thomas
Eigenaar & oprichter
E.T. Vrienden
Kosteloze liefdevolle ondersteuning
Geestelijke wereld
Kosteloze liefdevolle ondersteuningOver Maxim


Maxim heeft zich meer dan 17 jaar met spirituele ontwikkeling en bewustzijnsonderzoek bezig gehouden. Na Kundalini ontwakingen, veel meditatie, veel te hebben gewerkt met hoogfrequente energieën en lichtwezens, en veel geleerd te hebben over de multidimensionale realiteit, ondervond hij dat door de geestelijke wereld voortdurend om transformerende hulp te vragen, zijn spirituele groei en balans sterk profiteerde, en in een versnelling terecht kwam. Zijn favoriete ding om te doen is om te mediteren in diepe stilte en tegelijkertijd te baden in hoogfrequente energieën. Zijn spirituele gidsen en leraren hebben hem gestimuleerd om overvloedig gebruik te maken van invocaties en decreten, om steeds meer hogere frequenties in zijn leven uit te nodigen. Hij voelde sterk om deze waardevolle kennis over te brengen op concrete manieren, via zijn websites en meditatie workshops.
Hij heeft zich in die 17 jaar ook intensief bezig gehouden met het ascensieproces, de beweging naar de vijfde dimensie, en heeft daarin veel multidimensionaal lichtwerk verricht, in samenwerking met zijn partner, andere lichtwerkers en lichtkrachten in de geestelijke wereld. Na een periode van lichtwerk in stilte op de achtergrond wordt hij nu door zijn geestelijke begeleiding gestimuleerd om zich meer te laten zien en zijn kennis en ervaring te delen over de multidimensionale kant van het bestaan en de bijzondere tijd waarin we leven, en zo zijn bijdrage te leveren aan de bewustzijnsverhoging op Aarde.

Voor meer achtergrond, lees hier.

Contact

Hilarion Services

Hilarion Services is een handelsnaam van Union (VOF)

Vestiging: Brummen, The Netherlands

KVK nr. 85070572

BTW nr. NL863497275B01